Dags att sätta igång med träningen igen...

Idag drog min pojkvän ut mig för att jogga/ ha styrketräning, det känns bra men kommer noh att kännas i kroppen imorgon!!

Ska faktiskt börja att träna mer och mer snart! Nu är uppsatsen är klar så finns det ingen som kan hindra mig! ;) 


Dags för en ny start!

Nu är det dags för en ny start igen och faktiskt fortsätta att skriva regelbundet, försöka iaf! 
 
Den senaste veckorna har jag för det mesta jobbat och pluggat - skrivit uppsatsen som snart är klar nu! 
Hade ventilering förra fredagen, där en tjej skulle opponera på mig medans examinatorn och handledaren lyssnade. Sedan satte de sig med mig och gick igenom det sista som behövs att göras. Så på måndag har det gått 10dagar och då är det dags att lämna in det slutgiltiga, äntligen... Det känns riktigt bra den här gången så nu är det bara att hålla tummarna att jag kommer lyckas och bli godkänd! 
 
Under tiden som jag har skrivit uppsatsen har jag också jobbat på skolan, oftast övertid varje dag men jag har kämpat mig igenom detta fast trött har jag varit.
 
Igår var det avslutning på skolan och eleverna gick på sommarlov eller sommarfritids. Imorse samlade vi alla barnen för att sedan gå till övre skolgården för att sjunga inför föräldrarna och lyssa på rektorerna. Sen gick vi ner till bandyplanen och då fick våra elever sjunga för sina egna föräldrar och syskon. Sen gick vi in på vår avdelning och gav eleverna deras böcker och diplom. Det blev även fika där man fick prata med alla föräldrar. 
 
När de barnen som inte skulle gå på sommarfritids hade gått hem så gick vi andra och åt tacas lunch innan det blev barnens val på fritids. Sen var det barnens val hela eftermiddagen. 
 
På kvällen kom min älskling till Stockholm för att spendera helgen tillsammans med mig. 
 
För ca 3min sen så lämnade jag in min uppsats för det slutgiltiga betyget! Håller tummarna att jag klarar detta!!
 
Ha en bra bra! 
 
 

RSS 2.0