Tankar

Idag hade jag har en sån dag när tankarna bara rör sig åt olika håll och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Ena stunden är alla tankar positiva och jag vet att jag kommer klara det men i andra stunden så tappar jag motivationen och orkar inte göra något så därför blir det negativt.
 
Senaste tiden har jag fått gå igenom mycket tillsammans med mina vänner.
Jag förlorade en nära vän som gick bort, en annan kompis mådde dåligt och jag kände att jag inte kunde hjälpa till så mycket och många har pressat mig under en längre tid. Men sen har jag haft praktik och jobb som jag har varit super glad över att jag har haft. Sen självklart har jag har min underbara familj och vänner på min sida som har stöttat mig igenom allt som har hänt.
 
Jag har legat i sängen hela kvällen och tänkt på allt som jag vill göra och började faktiskt göra något bra redan på kvällen och ska fortsätta imorgon om jag får upp motivationen i kroppen. Tänkte berätta om alla mina idéer när jag har kommit igång med det men medan så får ni vänta tills det kommer ut till alla. Just nu vet jag bara om det själv och det känns bra för då känner jag ingen press av någon.
 
Säger bara så har; sluta pressa andra och va negativ så kanske det kommer ut något positiv ifrån det hela och alla mår bättre!
 
 
Nu ska jag fortsätta se på min serie och sedan försöka sova för annars kommer jag inte upp imorgon.
 
 
 
 

Det var tider det !

 
 
 

Torsdag

Idag var det studiedag på praktiken så vi hade fritids hela dagen. Vi satt och gjorde alla hjärtansdag kort, armband. Vi spelade också pingis och var ute och lekte. Imorgon är det också studiedag och då ska jag hämta alla 1or från öppning och gå med dem till sina avdelningar. 

Jag skulle ha träffat Madde idag men hon är sjuk så det blev ändring på det. Men vi kommer att ses på lördag och käka middag ihop med massa andra trevliga människor. Det ser jag verkligen fram emot. 

Jag gick hem istället och då var vi hundvakt så har myst med hunden lite och nu sitter jag och pluggar och ska försöka få undan lite.. 




Tisdag

Idag tog jag mig in till stan på väldigt länge, tog med mig katta in efter praktiken. Vi åkte till Hötorget för att träffa M för att diskutera om lite saker men han hade självklart gått från jobbet. 

Vi satte oss och åt middag tills jag hade en annan tid vid 16:30. 
Sedan gick vi till en affär och köpte lite saker till skolan för en billig peng!! Sedan rörde vi oss mot Täby och åkte hem. 

RSS 2.0