Plugg plugg och jobb

Just nu är det väldigt mycket plugg att göra men det går framåt men jag har också jobb på dagarna oftast.
 
Nu sitter jag och skriver på en uppgift som ska redovisas imorgon och sedan ska jag fortsätta med annat.
Jobbade på en skola idag och var idrottslärare och vi spelade streetbasket.
 
Imorgon är det upp tidigt för att hinna till stan innan skolan börjar och sedan är det redovisning och förhoppningsvis så hinner jag träffa någon kompis och njuta av ledigheten för stunden men det beror på hur bra det går med plugget ikväll.
 
Nu ska jag fortsätta skriva och korta ner min text litegrann..
 

idag bjuder jag på en bild på mig som är tagen i veckan
 
 

Känslor

Känslorna kommer fram mer och mer! 
Du finns i mitt huvud fast du inte vet om det än. 

<3



Sööndag

Idag har jag jobbat och igår med, vi hade friidrott så nu har jag riktig träningsvärk i benen. 

I fredags så var jag och katta i Hägernäs och gick ut med Saga, sedan träffade vi Jimmy, Jonas mfl! Det var en trevlig kväll. Jag sov kvar och på lördag morgonen blev det upp tidig för att åka hem och hämta jobbväskan och sedan tillbaka till centrum för att äta frukost med Katta och planera jobbdagen. Sedan blev det jobb och sedan hemgång för att plugga. På kvällen skulle jag ta det lugnt men blev att åka till Hägernäs för att hjälpa en kompis och då passade jag på att svänga förbi Venizia för att hälsa på Madde, Matilda, Becca, Robban, Hazze mfl! Sen kom jag hem och somnade direkt. Man blir trött när man bara sover 2 timmar natten innan och sedan jobbar och pluggar förfullt. 

Nu ska jag fortsätta plugga och sedan se på film. 

Pusshej!! 



Märsta

Ska nu åka mot Märsta för att jobba som gympalärare i några timmar. Börjar vid halv 9 men det tar en stund att åka så ska åka nu.

Ha en trevlig dag alla! 

Underbar vecka och starten på en ny vecka

Helgen är över och det är en ny vecka som har startat!
 
Slutet av veckan har varit helt underbar.
 
I torsdag firade vi Kattas bror, Christoffer. Vi hade en överraskningsfest och ringde dit alla hans vänner!
Vi hade även bokat en trubadur som spelade hela kvällen och visade även en film som jag hade gjort med hjälp av Katta och deras bror. Kvällen blev oförglömlig och jättetrevlig!
 
 
Christoffer fick en dräkt som ni ser på bilden av en kompis som han gick runt i resten av kvällen! :)
 
 
 
På fredagen vaknade jag hemma hos Gandi och gick ut med hans hund, Saga och sedan åkte jag hem och packade inför lördagen, då jag skulle jobba. Sedan åkte jag och väckte Katta och åkte tillbaka till Gandi för att vara hundvakt.  På kvällen gick vi ner till Hägernäs krog för att säga grattis till William som fyllde år på söndagen. Sedan gick vi hem och såg på film. Vi gick förbi och sa hej till Linnea och My och snackade lite. Sedan tog vi en vända till Hägernäs krog igen för då hade Madde och co kommit dit.
 
Så vi stod och snackade med Madde, Matilda, Danne, Jack, Linda och hennes nya kille och många flera.
 
På lördagen vaknade jag och åkte hem för att hämta jobbväskan och sedan direkt till jobbet och sedan hem till Gandi igen för att gå ut med hunden och åt lunch. Sedan var det jobbmöte. Åt middag med Katta, Christoffer och Alex, det blev hembakad pizza. Vi gick ner till Hägernäs krog bara för att leta efter mitt USBminne. Men det låg inte där så då mötte vi Eric och vi gick hem till Gandi. Blev filmkväll och katta letade efter USB och hittade det!!! 
 
Fick ett samtal där en kvinna tjuvringde och började jiddra halv 2 på natten, frågade vad hon bodde. Hon svarade i Sveeerige! Ja men vart i Sverige var frågan?! Men hon förstod inte det utan la på efter 20min.
Katta ringde med dolt nummer upp henne och försökte få svar på vem det var.
Tillslut fick vi veta vem det var. Var en kompis sambo som var jätte svartsjuk och trodde vi höll på! Fick 5samtal till under natten, mellan 02:30 - 04:30 som tur var så var ljudet avstängd och vibrationen.
 
Hade ett trevligt samtal med finaste Madde som jag saknar så mycket! <3
 
Söndagen var det upp och hoppa, gick ner till donken och åt toast med Katta. Satte mig och försökte plugga men gick sisådär för att Eric störde mig. Sedan åkte jag till jobbet och jobbade för fullt och när jag kom hem så somnade jag.
 
Idag har jag varit i skolan och startat min nya kurs och sedan skrivit examination förfullt!
 
PUSSHEJ !
 

Ja se det snöa!

Ursh nu snöar det igen. För en vecka sen var det vår och man kunde gå med tunnare jacka, vår skor och sitta i solen och njuta. 
Hoppas det kommer tillbaka snart för det längtar jag efter. 

Idag är jag bara hemma och städar. Ska börja plugga snart igen och skriva klart frågorna inför imorgon och sedan skriva tenta. 

Senare i eftermiddag ska jag möta upp katta och vi ska fixa lite saker. 

Hoppas på att få något jobb inför fredag. 

PUSS

Tisdagen är slut

Fick ett uppdrag tillslut. Tog jobbväsksn och gick till bussen. 
Resvägen var härlig, satt på bussen och tunnelbanan och läste en bok till skolan som ska vara klar på torsdag för då är det redovisning, ska även hinna svara på några frågor. 

Kom en timme förtidigt men det var bra för att hann göra massa saker innan lektionerna började, t ex att gå igenom dagens lektion. 

Sedan hade jag två lektioner och sedan påbörjade hemfärden igen. 

Nu sitter jag och pluggar, har tentavecka och en bok att läsa klart. 


Den här boken läser jag just nu och den kan jag verkligen rekommendera. Handlar om en kvinna som återberättar sitt liv från när hon var liten till skolan slutade utifrån att ha en alkolist som pappa, en utvecklingsstörd mamma och två småsyskon. Sedan blev hon både psykiskt och fysiskt mobbad av klassen. Hon berättar även hur det var att träffa sin klass på återträffen efter många år när hon har läkt sitt inre och yttre efter skolgången. 

Frågor om boken: kontakta mig så berättar jag :) 



Tidig morgon

Vaknade vid halv 6 imorse och gjorde mig klar, sitter nämligen och väntar på att telefonen ska ringa och jag får ett uppdrag, alltså åka ut på jobb! 

Nu är kl 07:33 och ingen har ringt än men dom kanske ringer annars så kan jag fixa hemma och skriva tenta! 

För att nya tenta kommer ut idag! 
Vet på ett ungefär vad den kommer handla om så det är lika bra att sätta igång med den på en gång. 

PUSS



Myskväll

Har varit i skolan hela dagen med föreläsning och seminarium, sedan en tripp till stan. När jag kom hem så renskrev jag intervjuerna till imorgon och har sett rn av mna favorit filmer "Save the last dance". Det är en dansfilm som jag såg ofta förut så tyckte att det var dags att se den igen för den filmen gör mig glad. 








RSS 2.0